Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Involtini
- 4 pezzi di cotenna di maiale, pulita (9x16 cm circa)
- 4 pizzichi di sale
- 16 pinoli
- 24 pezzi di uvetta sultanina
- 20 g di pecorino grattugiato
- 1 spicchio di aglio, senza anima e in quarti
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 4 pizzichi di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
Sugo
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaini rasi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3949 kJ / 944 kcal
- Eiwitten
- 97.3 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 58.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Fave al guanciale
35 Min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Agnello al vino
40 Min
Lampascioni e patate
1h 15min
Salsiccia al primitivo
50 min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Ragù con polpettine di pane
1h 25min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Involtini al pomodoro
55min