Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di frutti di mare misti (cozze, vongole, fasolari, calamari, seppie)
- 4 scampi, puliti ed eviscerati
- 5 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 50 g di vino bianco
- 200 g di passata di pomodoro
- 600 g di acqua
- 500 g di pasta fresca tipo cavatelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1276 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 9.4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cozze ripiene alla pugliese
1 godz. 25 min
Penne al sugo di calamari
40min
Linguine ai gamberoni
30min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Spaghettini ai peperoni
50min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Spaghetti cozze e gamberi
25min