Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cozze fresche, pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di fagioli borlotti in scatola lessati, sgocciolati
- 1000 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 200 g di pasta integrale di frumento e farro (formato a piacere)
- prezzemolo tritato a piacere (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1909 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 16.5 g
Alternatieve recepten
Ziti spezzati con ragù genovese
3ωρ.
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Riso e verze
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta e patate con provola
1ωρ.
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Pasta patate e provola
55 Min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1ωρ.
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Roccocò
2 Std.
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min
Torta Babà napoletana
8 Std.