![Pasta integrale fagioli e cozze Pasta integrale fagioli e cozze](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3E7ED47-053C-42A1-A484-C833BCE3C4A0/Derivates/8E7E2DF0-E0B8-4CBE-87C6-924E251D99F0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cozze fresche, pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di fagioli borlotti in scatola lessati, sgocciolati
- 1000 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 200 g di pasta integrale di frumento e farro (formato a piacere)
- prezzemolo tritato a piacere (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1909 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 16.5 g
Alternatieve recepten
Ziti spezzati con ragù genovese
3ч.
Torta Babà napoletana
8h
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 godz.
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Pasta e piselli
35 min
Pastiera napoletana
15h
Riso e verze
1 godz. 10 min
Pizza di scarola
3h 30min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Pasta patate e provola
55 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 мин.
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 мин.