![Trippa in rosso con patate Trippa in rosso con patate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9bee419b-7469-45ba-916b-e64262c06e98/Derivates/9300c225-8679-4319-bf74-2e4a15ac442d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cipolle, a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm) (vedere consigli)
- 80 g di vino bianco secco
- 2 foglie di alloro fresche o secche
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di polpa di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 godz. 10 min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Fegato alla veneziana
35 min