Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cipolle, a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm) (vedere consigli)
- 80 g di vino bianco secco
- 2 foglie di alloro fresche o secche
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di polpa di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla romana
2 godz.
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Trippa in bianco alla napoletana
1 godz. 30 min
Trippa alla trasteverina
45 min
Trippa alla fiorentina
1h 15 min
Trippa all'empolese
1h 15 min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Pollo alla cacciatora
50 min
Trippa in umido
1h 10min
Fegato alla veneziana
35 min
Pollo alla romana
1h 10min