Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Panna e funghi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1972.3 kJ / 471.8 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 475 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Pasta alla Norma leggera
1 Std.
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4 Std.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Gnocchi al pomodoro
1 Std. 30 Min