Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di speck a cubetti (5 mm)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di acqua
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
of 1 cucchiaino di paprika dolce - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 350 g di spaghetti
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 15.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spaghetti al pomodoro
30 Min
Pasta al pomodoro
55 dk
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Pasta alla bagossa
50 Min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min
Penne tonno, pinoli e limone
30 Min