Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di scalogno tagliato a metà
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsiccia, senza pelle, sbriciolata
- 40 g di Cognac
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 350 g di pasta corta a piacere
- 250 g di panna da cucina
- prezzemolo tritato, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3785.5 kJ / 904.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 74.4 g
- Vetten
- 57.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1422.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno e olive
35 min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 dk
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Risotto alla carbonara
2 godz.
Penne risottate ai gamberi
30 dk
Gramigna alla salsiccia
45 min
Linguine allo sgombro
30 dk
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 godz. 30 min
Pasta alla ionica
30 dk
Pasta alla gricia
30 dk