![Contorno di friarielli alla napoletana Contorno di friarielli alla napoletana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3896F83C-A97E-40AC-BE68-7717B267493E/Derivates/c5c260a6-3958-402f-ac8f-e97a1615d71c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di friarielli
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 424.8 kJ / 101.5 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Roccocò
2h
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Friarielli e salsiccia
50 Min
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20p
Pasta patate e provola
55 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40p
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min