Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio, privato dell'anima
- 1 peperoncino piccolo
- 100 g di pancetta dolce o affumicata, a cubetti
- 400 g di cavolfiori, le cimette a pezzi piccoli
- 850 g di acqua calda (non bollente)
- 2 pomodori pelati a pezzi
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 320 g di pasta corta mista
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2035.5 kJ / 486.5 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 66.9 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 471.4 mg
Alternatieve recepten
Pasta verze e pancetta
40 Min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1hod.
Pasta patate e provola
55 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Pasta e piselli
35 Min
Riso e verze
1h 10min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 Min
Pasta broccoli e acciughe
40 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Pasta e patate con provola
1hod.
Spaghetti alla Nerano
30min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min