Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro, a pezzi
- 120 g di salmone affumicato, a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 20 g di Cognac
- 320 g di pasta secca, formato a piacere (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2590.3 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 647.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Insalata di pasta con tonno e mais
20min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30min
Spaghetti alla carbonara
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Spaghetti alla checca
40min
Linguine allo scoglio
40min
Pasta alla carcerata
30min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Scaloppine di pollo al limone
40min
Frittatina alle zucchine
30min