Pasta panna e salmone
TM6 TM5 TM31

Pasta panna e salmone

4.3 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di burro, a pezzi
  • 120 g di salmone affumicato, a pezzi
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 5 g di concentrato di pomodoro
  • 20 g di Cognac
  • 320 g di pasta secca, formato a piacere (vedere consigli)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2590.3 kJ / 619 kcal
Eiwitten
21.2 g
Koolhydraten
65.7 g
Vetten
30.7 g
Verzadigd vet
16.9 g
Vezels
2.2 g
Natrium
647.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten