Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 420 g di pomodorini a metà
- 2 pizzichi di sale
- 250 g di gamberetti freschi sgusciati, puliti dal filo nero e sciacquati
- 250 g di cozze, senza valve
- 320 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Penne con le cozze
1h
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Penne risottate con le cozze
1h 5 min
Amatriciana con cozze
55min
Spaghetti al polpo
1h 10 min