Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 20 pomodori ciliegino, a metà
- 2 pizzico di sale
- 1200 g di acqua
- 320 g di spaghetti
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40min
Spaghetti al tonno
40min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 dk
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 dk
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 dk
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 dk