Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 100 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglioline di prezzemolo fresco, lavate
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di passata di pomodoro
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca corta, tipo rigatoni (cottura 12 minuti)
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2686 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 30.6 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 godz. 5 min
Lasagne all'amatriciana
2 godz.
Lasagne alla bolognese
3h
Pasta patate e speck
40 min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Lasagne classiche
2 godz.
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 dk
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 godz. 45 min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 godz. 30 min
Pasta al forno veloce
45 min