Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
150 - 200
g di funghi porcini freschi a fette
of 50 g di funghi porcini secchi a fette - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76.3 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Orecchiette alle cime di rapa
4h
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Tagliatelle ai funghi
1h
Bucatini all'amatriciana
45min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5h
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Tortellini in brodo
1h 20min
Tagliatelle panna e funghi
1h
Anellini alla pecorara
2h