![Cottura della pasta Cottura della pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/658A0A74-039A-487C-A07A-CAAF61B4615D/Derivates/A230DF28-60DF-429D-ABDA-96ED64E9EE10.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca, lunga o corta (es. penne, spaghetti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1164 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 Min
Cottura della pasta
20 Min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 Min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Uova sode
20 Min
Contorno di riso al pomodoro
30 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 Min
Riso in bianco
25 Min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 Min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min