Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di funghi porcini freschi a fette
of 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati - 100 g di funghi champignon freschi a fette
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle o altro formato di pasta a scelta
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Spaghetti al tonno
40 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Penne con le cozze
1h
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 dk
Bucatini all'amatriciana
45 min
Penne alla puttanesca
35 min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4sa
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h