Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 1 peperoncino rosso piccante
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di guanciale di maiale a striscioline (2 cm)
of 150 g di pancetta di maiale a striscioline (2 cm) -
400
g di pomodori pelati in scatola
of 300 g di passata di pomodoro in scatola - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 360 g di pasta, tipo bucatini (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti al tonno
40min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Spaghetti alla carbonara
30min
Sugo all'amatriciana
50min
Penne alla puttanesca
35min
Sugo alla puttanesca
45min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Pennette all'arrabbiata veloci
20min
Rigatoni affumicati
25min