Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
of 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode, sbucciate e a fette (optioneel)
- 20 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2062 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Pizzette fritte
1h 55min
Parigina
3h 30min
Pasta patate e provola
55 Min
Pasta e lenticchie
50 Min
Sartù di riso
1h 25min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Pasta e patate con provola
1hod.
Pizza di scarola
3h 30min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.