Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck a cubetti o a strisce
- 120 g di pisellini surgelati
- 50 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 1 - 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 700 g di acqua
- 350 g di pasta tipo penne (o altra pasta corta)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Tubettoni piselli e funghi
40 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min