Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 20 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 120 g di prosciutto cotto a cubetti
- 50 g di panna da cucina
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto primavera allo speck
1 godz. 5 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto affumicato
35 Min
Risotto verde
30min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 Min
Risotto al salmone affumicato
30min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Risotto alla campagnola
30min
Risotto alla birra
35 Min