Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle a pezzi
- 100 g di cubetti di pancetta dolce
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino rosso secco
- 240 g di pomodori pelati
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 240 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto primavera allo speck
1 godz. 5 min
Arroz Rojo (Riso rosso messicano)
30 min
Risotto affumicato
35 min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 min
Risotto ai peperoni e tonno
40 min
Pasta sfiziosa
30 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Risotto patate e rosmarino
40 min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 min
Risotto alla birra
35 min
Risotto alla castellana
35 min