![Pasta ricotta e pomodorini Pasta ricotta e pomodorini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68b7dd99-50da-4e0d-abde-f7b04306e496/Derivates/ddefc2c9-8c75-41c2-b22c-ff5e5600ae33.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 63.4 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Mezze maniche affumicate
25 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Fusilli tricolore
30 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghetti al tonno
40 min
Rigatoni affumicati
25 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Fusilli e melanzane
25 min