Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 63.4 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Fusilli tricolore
30min
Pasta feta e pomodorini
30min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min