Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 0.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo, formaggio e prosciutto
30 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Scaloppine ai funghi
40 min
Polpette al sugo
45 Min
Involtini di vitello
35 min
Scaloppine alla perugina
30 Min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 Min
Vitello alla pizzaiola
35 min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Frittata allo speck
35 min
Pollo alla cacciatora
50 Min