Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 0.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltimbocca alla romana
25 Min
Scaloppine ai funghi
40min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Polpette al sugo
45min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Pollo con crema di verdure
50min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Involtini di vitello
35 Min
Frittata allo speck
35 Min
Insalata di pasta con pollo e salmone
1 Std.