Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1500 g di acqua
- 3 cucchiaini di sale
- 1000 g di vongole, spurgate (peso con le valve, vedere consiglio)
- 250 g di asparagi verdi freschi puliti
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 godz. 5 min
Risotto gamberi e carciofi
30 dk
Risotto radicchio e gamberi
1h 20min
Risotto al ragù bianco di mare
30 dk
Risotto alle cozze
1 godz. 5 min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15 min
Risotto asparagi e fragole
35 min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 dk
Risotto mazzancolle e ananas
1h 15 min
Risotto zucca e porcini
45 min