![Risotto agli asparagi e vongole Risotto agli asparagi e vongole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DC813999-EAE2-4439-9103-CD7664EB79B2/Derivates/4AC15730-DBE6-4039-9C89-6D956C7E2A1C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1500 g di acqua
- 3 cucchiaini di sale
- 1000 g di vongole, spurgate (peso con le valve, vedere consiglio)
- 250 g di asparagi verdi freschi puliti
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e pioppini
40min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto autunnale
50min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto radicchio e gamberi
1 godz. 20 min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto con crema di asparagi
50min
Risotto al ragù bianco di mare
30min