Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di patate a pezzi
- 10 g di burro + q.b.
- 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (120-200 g ciascuno)
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di scalogni a metà
- 300 g di funghi champignon a fette
- 50 g di vino bianco secco
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
-
200
g di formaggio fuso spalmabile (in triangoli)
of 200 g di formaggio fresco spalmabile - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Salmone in crema di funghi con patate (Bimby Friend)
35min
Pollo con crema di verdure
50min
Merluzzo tataki al pesto
30min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Mousse ai frutti rossi
4h
Salmone con crudo di pomodori
35min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Zuppa di pesce misto
40min