Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di farina tipo 00
- 650 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (campanello)
- 50 g di cioccolato fondente, a pezzi (2-3 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 130 g di cipolle a fette
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 50 g di lardo a fette
- 40 g di strutto
- 100 g di vino rosso corposo
- 120 g di pomodori maturi a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carote, pelate e a rondelle (1 cm)
-
200
g di brodo di carne
of 200 g di acqua + ½ dado per brodo di carne - 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 200 g di patate, pelate e a rondelle (4-5 cm)
- 6 fette di pane casereccio tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Pollo in fricassea
50 Min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3u. 10min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min