Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
-
60
g di cipolla bianca a pezzi
of 60 g di porro a pezzi - 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di crostacei misti (code di gamberi, gamberetti, scampi, cicale di mare...)
- 500 g di molluschi cefalopodi misti puliti, a pezzi (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (alloro, timo, finocchietto), le foglioline lavate e asciugate
-
200
g di pomodori maturi a pezzi
of 200 g di passata di pomodoro - 100 g di vino bianco secco
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti puliti (vongole, cozze, fasolari...)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2058 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 63.2 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min
Brodetto all'abruzzese
1h 10min
Insalata di mare
1 godz. 30 min
Brodetto romagnolo
50 min
Pepata di cozze
55 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Zuppa del pescatore
50 min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Brodetto alla triestina
1h
Brodetto di Fano
1h
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min