Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 80 g di peperoni rossi a pezzi (1-1,5 cm)
- 80 g di peperoni gialli a pezzi (1-1,5 cm)
- 150 g di melanzane a pezzi (1-1,5 cm)
- 300 g di zucchine a fettine (3-5 mm)
- 30 g di farina
- 300 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 4 uova
- 6 fette di pane bianco in cassetta, senza crosta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 22.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Soufflé al formaggio
55 Min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1hod.
Crostata alle mele
1hod.
Sformatini di asparagi
45 Min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 Min
Frittelle di patate
45 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Pane pesto e pomodori
3 godz. 55 min
Purè di verdure
40 Min
Muffin salati
1hod.
Pollo con crema di verdure
50 Min