Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 20 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carote a dadini
- 150 g di pisellini surgelati
- 100 g di acqua
-
¼
di dado per brodo vegetale
of ¼ di cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 250 g di farina + q.b.
- 2 uova (da 60 g circa)
- 200 g di latte tiepido
- 60 g di burro fuso + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere per torte salate
-
70
g di prosciutto cotto affumicato a cubetti
of 70 g di prosciutto cotto a cubetti - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1302 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 11.28 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 16.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Delizia al cioccolato
40 min
Plumcake salato di primavera
1h
Plumcake salato con formaggio di capra e noci
55 min
Muffin al Parmigiano Reggiano
35 Min
Trancetti cioccolatte
2h
Soufflé al formaggio
55 min
Sformato di verdure
1 godz. 35 min
Torta marmorizzata
2h
Oranais all'albicocca
1 godz. 35 min
Purè di verdure
40 min
Plumcake salato vegetariano
1h 15min
Muffin con gocce di cioccolato
1h