Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 50 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova (da 60 g circa)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 730.8 kJ / 174.7 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Monte bianco
1h
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Bavarese alle nocciole
7h
Sformato di verdure
1 Std. 35 Min
Frittelle di patate
45 min
Mousse al cioccolato
3h 30 min
Salsa olandese
30 dk
Crème caramel
3 godz. 45 min
Crema inglese
15 dk
Crema di formaggio spalmabile
5 dk
Muffin salati
1h
Crema di pomodoro
30 dk