![Mousse ai frutti rossi Mousse ai frutti rossi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62451844-7BC2-4D4B-A9D5-895D7ADB058C/Derivates/49CF86E8-9D41-4CAC-BF7E-581E36EB882F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 fogli di gelatina (10 g)
- 50 g di acqua
-
300
g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
of 300 g di frutti rossi congelati - 200 g di zucchero
-
250
g di formaggio fresco spalmabile
of 250 g di ricotta - 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- foglioline di menta fresca per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1432 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta estiva allo yogurt
6h 15min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Bavarese alle nocciole
6h 40min
Budino al cioccolato
6h 15min
Vellutata di patate e spigola (6-7 mesi)
30 min
Bavarese al mandarino
4h 45min
Risotto alla parmigiana
30 min
Soufflé al formaggio
55 min
Monte bianco
1 Std. 5 Min
Panna cotta
6h 30min
Crème caramel
3h 45min
Coulis di frutta
10min