Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipollotti a pezzi, di cui 3 cm di parte verde
- 20 g di olio di sesamo
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 130 g di acqua
- 10 g di salsa tamari forte
- 600 g di petti di pollo a pezzi (3 cm)
- 200 g di funghi shiitake freschi, puliti e in quarti
- 100 g di germogli di fagioli mungo, freschi o in scatola
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelato e a lamelle
-
1
cucchiaino di pasta di curry giallo
of 1 - 2 pizzichi di peperoncino di cayenna secco, a piacere - 150 g di vermicelli di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso cantonese allo zenzero
35min
Costine di maiale caramellate alla mela
2 godz. 35 min
Noodles vegetariani
35min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50min
Pollo con crema di verdure
50min
Zuppa di tagliatelle vietnamita con manzo (Pho bo)
45min
Polpette speziate e noodles
1ч. 10 мин.
Noodles con agnello e verdure
30min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
1 godz. 5 min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min