Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipollotti a pezzi, di cui 3 cm di parte verde
- 20 g di olio di sesamo
- 450 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 130 g di acqua
- 10 g di salsa tamari forte
- 600 g di petti di pollo a pezzi (3 cm)
- 200 g di funghi shiitake freschi, puliti e in quarti
- 100 g di germogli di fagioli mungo, freschi o in scatola
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelato e a lamelle
-
1
cucchiaino di pasta di curry giallo
of 1 - 2 pizzichi di peperoncino di cayenna secco, a piacere - 150 g di vermicelli di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo katsu con curry e riso
1 Std. 40 Min
Pollo speziato alle arachidi
50 Min
Riso Kashmiri
30min
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Armonia di bosco
30min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5 min
Burro Montpellier
Brak ocen
Cous cous piccante alla menta con frutta e verdura
40 Min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 godz. 5 min
Polpette speziate e noodles
1h 10min
Involtini primavera vietnamiti
40 Min