Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50 min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5 min
Stelle di mare
30 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 phút
Paella
1h 50 min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Polpo in bottiglia
9h 10 min