Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto ai funghi
1h
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10 min
Bombette di Alberobello
40 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Colombine con gelato all'amaretto
10h 20min
Stelle di mare
30 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Castagne al Rum
1440 Std. 40 Min