Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 capesante con la corolla
- 12 gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi a tocchetti
- 60 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 15 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colomba pasquale alle mandorle
1sa
Antipasto di alici agli agrumi
2hod. 10min
Sformatini di gamberi e verdure
35 dk
Bruschetta terra e mare al piccante
35 dk
Stelle di mare
30 dk
Dado di pesce
1sa 40 dk
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30min
Spiedini di frutta e cioccolato
30 dk
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
"Birra" allo zenzero
10 dk
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 Min
Riso Venere con capesante
45 Min