Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 carciofi, mondati e a fettine sottili
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 20 g bottarga grattugiata
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e pioppini
40min
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Risotto ai carciofi
30min
Insalata di riso rosso calamari e carciofi
50min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11 godz.
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto al nero di seppia
35min