Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
600
g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
of 600 g di carne di manzo (8 fettine sottili 10 x 15 cm) - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe + q.b.
-
80
g di prosciutto crudo affettato
of 80 g di pancetta affettata - 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Polpettone di carne ai funghi
1sa 30 dk
Polpette al sugo
45 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1sa 30 dk
Involtini di scottona
1h 10 min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35min
Polpettone classico
1h 15 min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 min
Saltimbocca alla romana
25 min