Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 140 g di spinaci in foglia surgelati a cubetti
-
500
g di fesa di tacchino, a pezzi (3-5 cm)
of 500 g di petto di pollo, a pezzi (3-5 cm) - 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo sbattuto
- 50 g di pangrattato
- 30 - 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger aromatici di salmone con zucchine al Parmigiano
50 min
Burger di salmone e spinaci
35 Min
Polpette di tacchino e spinaci
40 Min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 min
Cordon bleu
30 Min
Polpette al sugo
45 Min
Polpettine di ceci
1h 5min
Svizzere di merluzzo
35 Min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 Min
Cotolette di spinaci
40 Min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1 Std.