Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza e il succo
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero macinato
-
4
filetti di rombo (120-200 g ciascuno)
of 4 filetti di pesce bianco (120-200 g ciascuno) - 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fette (3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Insalata di tacchino e fagiolini
45min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Salmone in crema di funghi con patate
50min