Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza e il succo
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ¾ di cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaino di pepe nero macinato
-
4
filetti di rombo (120-200 g ciascuno)
of 4 filetti di pesce bianco (120-200 g ciascuno) - 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fette (3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Orata al sale
40min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 menit
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 menit
Coda di rospo con verdure
40min
Sogliola al vapore con verdurine
45min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min