Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 carciofi
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.3 g
Alternatieve recepten
Carciofi trifolati
30min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Carciofi all'aceto light
45 Min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min
Minestrone
45 Min
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5sa 15 dk
Carciofi romani gratinati
45 Min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 godz. 45 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Puntarelle alla romana
15min
Carciofi alla maremmana
40 Min