Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 carciofi
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.3 g
Alternatieve recepten
Cicorie stufate
35 Min
Carciofi romani gratinati
45 dk
Contorno di verdure
25 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 dk
Carciofi all'aceto light
45 dk
Carciofi trifolati
30 Min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 dk
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 dk
Triglie con marinata di capperi e olive
1 Std.
Carciofi alla maremmana
40 Min
Baccalá alle olive
25 Min