Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 100 g di salame chorizo a fettine (1 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a cubetti (1 cm)
- 120 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro in scatola (con il suo liquido)
- ½ cucchiaino di sale
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di origano secco
- 350 g di penne rigate o altro tipo di pasta corta rigata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1905.4 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all'arrabbiata
20 min
Spaghetti al tonno
40 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 dk
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 dk
Cottura della pasta
20 min
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Risotto alla parmigiana
30 dk
Frittelle di patate
45 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 dk
Bucatini all'amatriciana
45 min
Pasta sfiziosa
30 dk