![Pane alle olive Pane alle olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B40493CE-452E-47E2-8AA0-A7F242067665/Derivates/8E8AAD5C-AF10-4241-B443-13AE9EF66419.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
½
cubetto di lievito di birra fresco (12-13 g)
of ½ bustina di lievito di birra disidratato (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
20
g di olio di oliva
of 20 g di strutto - 15 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1hod. 10min
Pane pugliese
29h 20min
Baguette
4h
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
26hod.
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Nodini mediterranei
3h 50min
Il pane di Altamura
4h
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min