Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
½
cubetto di lievito di birra fresco (12-13 g)
of ½ bustina di lievito di birra disidratato (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
20
g di olio di oliva
of 20 g di strutto - 15 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini all'olio
3h 10min
Preimpasto per pane
24小时 30 分钟
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane pugliese
29h 20min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Baguette
4 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Il pane di Altamura
4 godz.