Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Baguette
4 godz.
Pasta frolla
1h 50min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane rustico
2h
Grissini stirati
2h
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Piadina romagnola
15min
Torta frangipane
1h 25min
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Torta di rose
2h
Pan brioche allo yogurt
5 godz. 15 min