Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Focaccia tramezzino
2h 5min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Treccia alla cannella
3 Std. 10 Min
Pasta frolla
1h 50 min
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2h
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Danubio dolce
3h 25 min.
Torta di rose
2h
Baguette dolce
4h 30 min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min