Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
of ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina di forza
- Voeding
- per 100 grammi
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 2.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane pugliese
29h 20min
Baguette
4 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2h
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min