Apparaten en Accessoires
Preimpasto per pane
Voorbereiding 5min
Totaal 24u. 30min
750 g
Ingrediënten
-
½ cucchiaino di lievito di birra disidratato⅛ cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
-
250 g di acqua
-
500 g di farina di forza
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 grammi
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
950 kJ /
227 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
2.36 g
Koolhydraten
50.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le mie ricette
198 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Pane alle olive
2u. 20min
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Pane barese
6u. 15min
Pane al rosmarino
10u. 55min
Baguette
4u.
Pane al latte
2u. 20min
Pane rustico
2u.
Pane tipo ciabatta
26u.
Lievito madre
72u. 15min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5u.
Pane toscano con lievito madre
5u.
Pane pugliese
29u. 20min