![Cassata siciliana Cassata siciliana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C38903A-4E7B-4B52-A411-FECC9F30976B/Derivates/060e316d-e2d6-49b0-a72b-01d5e6c1d9d3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pan di Spagna già pronto o come da ricetta base
- 200 g di pasta di mandorle già pronta o come da ricetta base, colorata di verde
- 1 dose di glassa di zucchero già pronta o come da ricetta base
- 100 - 150 g di cioccolato fondente a pezzi, a seconda del gusto
- 250 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora (o ricotta vaccina)
- 60 g di acqua
- 40 g di brandy
Ultimare la preparazione e decorare
- 100 g di frutta candita mista intera a piacere (ciliegie, arancia, cedro, etc.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2263 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 85.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Charlotte al pandoro e spumante
4 Std. 50 Min
Cassata siciliana
6u. 35min
Pasta Choux
2h
Zucchero a velo
5min
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1h 50min
Profiteroles
2h
Glassa di zucchero
10min
Tartufi al cioccolato
2h 45 min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Piccole cassatine al forno
2h
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min