Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g di farina per torte + q.b. per spolverizzare
- 400 g di burro molto freddo a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 200 g di farina manitoba
- 180 g di acqua molto fredda
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 180 g di cioccolato al latte a pezzi (da 10 g)
- 1 uovo sbattuto
- 4 cucchiaio di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1391 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 41.45 g
- Koolhydraten
- 28.91 g
- Vetten
- 22.29 g
- Vezels
- 1.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croissant
7h 30min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Gelato biscotto
7h 45min
Piadina romagnola
15min
Crocchette di carne
9 Std.
Focaccia dolce al cioccolato
3h 30 min
Girelle al cioccolato
9h 40min
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Wurstel vestiti
40 Min
Bomboloni al forno
3u. 35min
Biscotti girelle
2h 45min
Biscotti scacchiera
1 Std. 20 Min