Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torte al caffè
- 220 g di burro morbido, a pezzi + q.b. per imburrare
- 220 g di burro morbido, a pezzi
- 220 g di zucchero grezzo
- 4 uova (circa 53-63 g l'una)
- 50 g di caffè americano appena fatto, freddo
- 40 g di caramello liquido
- 220 g di farina bianca istantanea
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Crema al burro al cappuccino
- 300 g di zucchero semolato
- 150 g di burro morbido, a pezzi
- 20 g di latte
- 95 g di caffè americano appena fatto, freddo
- 1 cucchiaio di cacao in polvere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2164 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambella farcita allo yogurt
2h
Fantasia di nocciole
1h 35min
Crostata Arlecchino
1u.
Torta pazientina
3h 55 min
Muffin dell'Alto Adige
40min
Torta degli auguri
1h 35min
Torta Bimby®
1h 50 min
Torcion dolce
3 godz. 30 min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55p
Ciambella ricoperta al cioccolato
55p
Farfalle risottate con tacchino al profumo di rose e limone
40min
Torta Bicerin
30min