Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Candele di cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi + q.b. per decorare
Pasta brisée al cacao
- 150 g di farina tipo 00
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 35 g di zucchero a velo
- 1 tuorlo
- 15 g di latte freddo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 60 g di albumi pastorizzati (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di zucchero
Mousse al cioccolato bianco
- 80 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 1 tuorlo
- ½ foglio di gelatina (circa 2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2109 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema Bimby ®
45min
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Affogato al cioccolato e brandy
15min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Bon bon gelato
5h
Pan di Spagna
1h 50 min.
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min