Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Candele di cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi + q.b. per decorare
Pasta brisée al cacao
- 150 g di farina tipo 00
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 35 g di zucchero a velo
- 1 tuorlo
- 15 g di latte freddo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 60 g di albumi pastorizzati (vedere consigli)
- 1 cucchiaio di zucchero
Mousse al cioccolato bianco
- 80 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 1 tuorlo
- ½ foglio di gelatina (circa 2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2109 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cono alla panna
3h 30min
Coppette biscotto
20 Min
Morettini
3h 10min
Torrone morbido
6u. 20min
Biscotti cuore morbido al caramello
2 Std. 40 Min
Cioccolatini ripieni al cocco
2h 30min
Fiammiferi croccanti al cioccolato
55min
Olio allo za'atar
1h 10 min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2 Std.
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Letterine segnaposto
5h 15min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min