Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gianduia
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
of 300 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 400 g di cioccolato al latte a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioccolatini ripieni al cocco
2h 30min
Candele al cioccolato
4h 50min
Tartufi con cuore al cocco
6h 50min
Panna montata
10 min
Salsa al cioccolato
20 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25 min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1 godz. 50 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Macaron al cioccolato
24 godz.
Glassa di zucchero
10 min
Cream tart
4h