Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1756 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Preimpasto per pane
24u. 30min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane rustico
2h
Pane multicereali
17h 30min
Pane pugliese
29h 20min
Panini rosette
23h 20min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Pane al rosmarino
10h 55min
Baguette
4h
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4h