![Baguette tradizionale Baguette tradizionale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78501F2A-89E1-4B27-885F-D92EAB84DD71/Derivates/BA4CA27B-CA76-414D-A8E6-E01050E74606.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1756 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini alle erbe
3 Std. 5 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Baguette
4h
Pane tipo ciabatta
26h
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane barese
6ч. 15 мин.
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Panini rosette
23h 20min
Il pane di Altamura
4h
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Panini all'olio
3h 10min