Apparaten en Accessoires
Baguette tradizionale
Voorbereiding 10min
Totaal 15u. 35min
4 pezzi
Ingrediënten
-
150 g di grano
-
300 g di acqua
-
25 g di lievito di birra fresco
-
350 g farina di frumento
-
2 cucchiaini di sale
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
14 g
Calorieën
1756 kJ /
420 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
86 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Come dal fornaio
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Spianata sarda
7u. 45min
Pane al rosmarino
10u. 55min
Baguette
4u.
Pane multicereali
17u. 30min
Pane tipo ciabatta
26u.
Preimpasto per pane
24u. 30min
Lievito madre
72u. 15min
Filone saporito
5u. 20min
Pagnotte integrali con lievito madre
4u.
Ciriola romana
10u. 50min
Pane toscano con lievito madre
5u.
Pane pugliese
29u. 20min