Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelè di albicocche
- 170 g di albicocche in purea
- 70 g di zucchero semolato
- 2 ½ g di agar agar
- 12 g di destrosio
Sacher
- 50 g di albumi
- 40 g di zucchero semolato
- 80 g di pasta di marzapane al 35% di mandorle
- 30 g di uova intere
- 40 g di tuorli d'uovo
- 20 g di farina manitoba di forza (360 W)
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di massa di cacao fusa
- 20 g di burro fuso
- 100 g di albicocche sciroppate
Bavarese ai due cioccolati e mandorle
- 90 g di latte intero
- 40 g di tuorli d'uovo
- 30 g di zucchero semolato
- 50 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 35 g di mandorle in pasta
- 5 g di gelatina in polvere
- 250 g di panna montata
Glassa al cioccolato al latte e amaretto
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 g di agar agar
- 95 g di cioccolato al latte a pezzi
- 40 g di cioccolato bianco a pezzi
- 15 g di burro di cacao
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 5 g di latte in polvere magro
Composizione
- 10 g di burro di cacao spray
- 80 g di gelatina neutra
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2153.8 kJ / 514.8 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo alle castagne
12h 15min
Crema pasticcera
15 min
Savoiardi morbidi
40 min
Crostatine al limoncello
2sa 35 dk
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10min
Farina di patate
8 Std. 15 Min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35 min
Bon bon gelato
5 Std.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30 min
Crema Bimby ®
45 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema chantilly
35 min