Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelè di albicocche
- 170 g di albicocche in purea
- 70 g di zucchero semolato
- 2 ½ g di agar agar
- 12 g di destrosio
Sacher
- 50 g di albumi
- 40 g di zucchero semolato
- 80 g di pasta di marzapane al 35% di mandorle
- 30 g di uova intere
- 40 g di tuorli d'uovo
- 20 g di farina manitoba di forza (360 W)
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di massa di cacao fusa
- 20 g di burro fuso
- 100 g di albicocche sciroppate
Bavarese ai due cioccolati e mandorle
- 90 g di latte intero
- 40 g di tuorli d'uovo
- 30 g di zucchero semolato
- 50 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 35 g di mandorle in pasta
- 5 g di gelatina in polvere
- 250 g di panna montata
Glassa al cioccolato al latte e amaretto
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 g di agar agar
- 95 g di cioccolato al latte a pezzi
- 40 g di cioccolato bianco a pezzi
- 15 g di burro di cacao
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 5 g di latte in polvere magro
Composizione
- 10 g di burro di cacao spray
- 80 g di gelatina neutra
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2401 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 43.3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema chantilly
35 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 godz. 30 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Bon bon gelato
5h
Torta pazientina
3 godz. 55 min
Tortine alla creme brulèe
1h 5min
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min