Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 tuorlo d'uovo
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (optioneel)
- fagioli secchi
Crema
- 300 g di latte
- 90 g di zucchero
- 50 g di farina
- 35 g di cacao amaro in polvere
- 3 tuorli
- 600 g di panna (min. 30% di grassi)
- frutta mista fresca di stagione
-
1 - 2
limoni in quarti
of 1 - 2 lime in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 30.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata classica alla frutta mista
1 godz. 20 min
Crostata bigusto
1h 55min
Torta degli auguri
1h 35 min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Panettone farcito
6h 45min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Crostata di pere al cioccolato
1 godz. 20 min
Cheesecake ai mirtilli
5 godz.
Torta pazientina
3óra 55p
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Torta deliziosa di mandorle
9 godz.